U fokusu

Ljubav - virtualna edukativna muzejska akcija Pomorskog muzeja do 15. prosinca

3. prosinca 2020.

LJUBAV, naziv je to edukativne muzejske akcije koja se trebala održati ove godine u velikom broju hrvatskih muzeja pa tako i u našem no naposljetku je prebačena u ovaj virtualni svijet.

Kako se bližimo blagdanu svetog Nikole koji štiti djecu i pomorce, a da ne ostane sve na virtualnom, odlučili smo ovu akciju usmjeriti ka dječjim viđenjima ljubavi prema moru odnosno kako zamišljaju život pomorca koji je daleko od svojih / svoje ljubavi na kopnu.

Iduća dva tjedna (do 15. prosinca) primati ćemo crteže i tekstove na ovu temu. Možete ih fotografirati ili skenirati te poslati na mail: hpms@hpms.hr da ne čekate u pošti u ova epidemiološki nezahvalna vremena. Ukoliko pak želite možete ih poslati poštom na adresu: Hrvatski pomorski muzej Split, Glagoljaša 18, 21000 Split ili pak osobno donijeti u muzej. Imamo tri natječajne kategorije po dobi sudionika: 1 do 5 godina, 6 do 8 godina i 9 do 13 godina. Tri najbolja rada u svakoj kategoriji će primiti prigodni nagradni paket Hrvatskog pomorskog muzeja Split.

Izvor: Facebok