U fokusu

Starogradski "Dani u vali" u promovirani austrijskom časopisu OCEAN7

6. svibnja 2020.

U uvaženom austrijskom časopisu OCEAN7 objavljen je članak o festivalu "Dani u Vali" u kojem je dana cjelovita informacija o projektu kojega je, uz financijsku potporu Splitsko-dalmatinske županije u sklopu programa "Pomorska baština", tijekom rujna 2019. godine realizirala Turistička zajednica Staroga Grada s partnerima.

Ideja i konceptualna osnova projekta bila je njega i promidžba pomorske tradicije slavnih starogradskih pomoraca i kapetana, kao zalog za budućnost nadolazećim naraštajima, te održavanje jedne osobito atraktivne pomorske, kulturne i turističke manifestacije.

Informacija o projektu, objavljena u uglednom austrijskom časopisu, još je jedna potvrda kvalitete turističke ponude Staroga Grada te je svakako dobrodošla za što uspješniju budućnost ovogodišnje turističke sezone.

Udruga za promicanje hrvatske maritimne baštine Cronaves, zahvalila je Gradu Stari Grad, Turističkoj zajednici Staroga Grada, svim sudionicima, pokroviteljima, sponzorima i donatorima na uspješnoj prošlogodišnjoj promociji festivala "Dana u Vali".

Prijevod teksta objavljenog u časopisu OCEAN7

Video 1

Video 2

Više o projektu