Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata na pomorskom dobru

Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata na pomorskom dobru temeljem Programa sufinanciranja projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu, raspisao je 3. travnja 2019. Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ). Javni poziv objavljen je na web adresi https://www.pomorskodobro.dalmacija.hr/natjecaji-3/.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava temeljem Programa sufinanciranja projekata i aktivnosti na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije (projektno-tehnička dokumentacija, razvoj javne infrastrukture ne pomorskom dobru, urbanistički plan uređenja, izrada geodetskih elaborata za utvrđivanje granica pomorskog dobra te za izgradnju, dogradnju, sanaciju, rekonstrukciju ili adaptaciju, nadohranu, uređenje i opremanje na pomorskom dobru itd.).

Korisnici bespovratnih sredstava/prijavitelji projekata su jedinice lokalne samouprave na području Splitsko-dalmatinske županije i imaju pravo prijaviti maksimalno dva projekta.

Prijedlozi projekata moraju se dostaviti do 29. travnja 2019. godine do 14.00 sati.

Prijave za dodjelu bespovratnih sredstava s propisanom dokumentacijom dostavljaju se Povjerenstvu putem Upravnog odjela za turizam i pomorstvo. Prijave na natječaj mogu se ispuniti isključivo u elektronskom obliku preko poveznice https://bit.ly/2BTyzBJ

  • korisnički računi za prijavu:

                test1.test1@dalmacija.hr ili

                test2.test2@dalmacija.hr

  • lozinka:

                Dalmacija1

Ostale upute u vezi dokumentacije koja se može preuzeti online putem poveznice https://www.pomorskodobro.dalmacija.hr/natjecaji-3/ i informacije mogu se dobiti na e-mail adresu: frane.radelja@dalmacija.hr, tel. 021/400-096 ili ivan.saric@dalmacija.hr tel. 021/400-127.

Podijeli sadržaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top