Javni poziv za sufinanciranje kapitalnih projekata na pomorskom dobru

Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije raspisao je Javni poziv za sufinanciranje kapitalnih projekata na pomorskom dobru temeljem Programa sufinanciranja kapitalnih projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ) za 2019. godinu. Javni poziv je objavljen 01. travnja na web adresi https://www.pomorskodobro.dalmacija.hr/natjecaji-3/.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava temeljem Programa sufinanciranja kapitalnih projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije, a korisnici sredstava su jedinice lokalne samouprave na području SDŽ koje na javni poziv, kao jedan prijavitelj, mogu prijaviti samo jedan projekt.

Splitsko-dalmatinska županija će bespovratna financijska sredstva dodjeljivati za sufinanciranje kapitalnih projekata u kojima su kumulativno ispunjeni sljedeći uvjeti:

  • projekti imaju pravomoćnu građevinsku i/ili lokacijsku dozvolu, odnosno Rješenje o tipskom projektu koje je donijelo Ministarstvo, ako se radi o istome,
  • radi se o projektima u kojima je Splitsko – dalmatinska županija u prethodnom postupku sudjelovala u sufinanciranju,
  • ne radi se o području luka otvorenih za javni promet i
  • iznos investicije za koju se traži sufinanciranje iznosi minimalno 5.000.000,00 kn.

Program ostaje otvoren sve do iskorištenja sredstava osiguranih u Proračunu Splitsko – dalmatinske županije, a najkasnije do 01. listopada 2019. godine do 14:00 sati. Iznos koji se po prijavitelju može dobiti temeljem ovog Programa iznosi minimalno 750.000,00 kn, maksimalno 3.000.000,00 kn, odnosno maksimalno će se sufinancirati iznos u ukupnoj svoti koja čini 50% od iznosa investicije.

Više informacija o uvjetima natječaja i preuzimanje natječajne dokumentacije na na web adresi: https://www.pomorskodobro.dalmacija.hr/natjecaji-3/.

Za sve dodatne informacije potrebno je poslati upit na e-mail adresu: frane.radelja@dalmacija.hr , tel: 021/400-096 ili ivan.saric@dalmacija.hr, tel: 021/400-127.

Podijeli sadržaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top