Koncesionar na Trsteniku postavio novo dječje igralište

Hotel Split d.d. kao koncesionar na pomorskom dobru sa svrhom gospodarskog korištenja plaže na predjelu Trstenika u Splitu, odnosno ispred hotela Radisson Blu (ex hotel Split), obnovio je dječje igralište nakon što je od nadležnih državnih institucija obaviješten da je tamošnje igralište potrebno sanirati. Investicija potpuno novog igrališta iznosi 66.875,00 kuna s PDV-om. Kako su pojasnili iz Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, sukladno članku 7. Uredbe ...

Hotel Split d.d. kao koncesionar na pomorskom dobru sa svrhom gospodarskog korištenja plaže na predjelu Trstenika u Splitu, odnosno ispred hotela Radisson Blu (ex hotel Split), obnovio je dječje igralište nakon što je od nadležnih državnih institucija obaviješten da je tamošnje igralište potrebno sanirati. Investicija potpuno novog igrališta iznosi 66.875,00 kuna s PDV-om.

Kako su pojasnili iz Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, sukladno članku 7. Uredbe o postupku davanje koncesije na pomorskom dobru, osnovano je Povjerenstvo za praćenje i izvršavanje odluka i ugovora o koncesijama na području Splitsko-dalmatinske županije, koje se sastoji od tri člana.

Kako su pojasnili iz Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, sukladno članku 7. Uredbe o postupku davanje koncesije na pomorskom dobru, osnovano je Povjerenstvo za praćenje i izvršavanje odluka i ugovora o koncesijama na području Splitsko-dalmatinske županije, koje se sastoji od tri člana. Neposrednim nadzorom na koncesiji na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, predio Trstenik – ispred hotela Radisson Blu, Povjerenstvo je u zapisniku od 21. 03. 2019. godine utvrdilo kako je potrebno je sanirati dječje igralište koje se nalazi na području koncesije.

Nakon toga, 29. travnja 2019. godine koncesionaru je poslan dopis da uskladi svoje postupanje s Ugovorom o koncesiji u roku od 30 dana od dana zaprimanja poziva, sve sukladno članku 10. Uredbe o postupku davanja koncesije na pomorskom dobru, te da sanira dječje igralište.

Koncesionar se očitovao u roku i dostavio dokaze da je postavio potpuno novo dječje igralište koje je izrađeno po najvišim mogućim standardima, te dostavio fotografije i račun na 66.875,00 kn (53.000+PDV).