Raspisan Natječaj za financiranje projekata iz područja razvoja, zaštite i valorizacije pomorske baštine na području Splitsko-dalmatinske županije u 2022. godini - Rok za prijavu do 18. 03. 2022.

Splitsko-dalmatinska županija raspisala je Natječaj za financiranje projekata iz područja razvoja, zaštite i valorizacije pomorske baštine te promocije projekta „Pomorsko je dobro” na području Splitsko – dalmatinske županije u 2022. godini.

Pravo sudjelovanja imaju udruge (neprofitne organizacije), jedinice lokalne samouprave, lokalne turističke zajednice, javne ustanove (bez proračunskih korisnika SDŽ), trgovačka društva i obrti. ž

Rok za prijavu je 30 dana od dana objave na mrežnoj stranici SDŽ -  https://www.dalmacija.hr/natjecaji/natjecaj-za-financiranje-projekata-iz-podrucja-razvoja-zastite-i-valorizacije-pomorske-bastine-na-podrucju-sdz-u-2022-godini-rok-do-18032022,odnosno do 18. 03. 2022. godine.

Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti i na poveznici portala Pomorsko je dobro - https://www.pomorskodobro.dalmacija.hr/Natjecaji.